Veckans vägledning

Vecka 22 är en händelserik vecka och det ställs krav på ditt sinne. Kan du tygla vinden i ditt sinne? Den frågan ställde min andliga mentor Mother Pinetree till mig för många år sedan. Då svarade jag “nej”. Idag svarar jag “jag tränar…”

Veckan inleds med friska vindar. Det handlar mycket om dualism, motpoler och turbulensen som skapas när två vindar möts. Ta dig tid att tygla sinnet, så att känslan och intuitionen kan få komma till tals. Friden, lugnet i sinnet, finns i balansen du kan skapa inom dig. Svaren du söker finns i att tillåta förändringens vindar blåsa i ditt liv, utan att bromsa dem med sinnet. Låt dessa friska vindar få blåsa liv i ditt varande.
Sök kreativa lösningar. Tänk annorlunda, välj annorlunda och framför allt – agera annorlunda. Försök att se saker och ting i ett annat dager än vad du tidigare gjort. På så sätt ser du möjligheterna som kantar din väg. Att stirra sig blind på en plan väg hjälper inte. Din rikedom ligger i din attityd! Lyft blicken, och hakan, och gå med säkerhet framåt oavsett hur vindarna blåser omkring dig.
Veckan avslutas med kraft och handling. Energin går upp och saker och ting betas av i rasande fart (om man nyttjar energin istället för att vänta). Hemligheten ligger i att kringgå hinder istället för att stånga sig öm på dem. Tänk om tänkt, tänk annorlunda.

Du hittar mig som vanligt på Tarotguiderna om du vill att jag slussar dig vidare på Livets Stig. En vägledning handlar inte alltid om spådom, ibland kan ett vägledande samtal med andevärlden faktiskt handla bara om dig – vad du behöver och hur du kommer dit du ska.

Jag är inloggad: måndag 19-21 och 22-23, tisdag 8-10 och 12-14, onsdag 10-14 och torsdag 10-11. Du kan också skicka ett sms till 71440 (skriv Mira-Hilaria) så loggar jag in så snart jag kan.

Ha en riktigt skön vecka!
Kram
Mira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *