Veckans vägledning (v23)

En turbulent vecka, allra minst. Vi går in i Fä-runans nymåne och det handlar om investeringar. Vad gynnar dig? Vad vill du satsa på? Det handlar om din rikedom, och då menar jag inte bara den materiella. Den själsliga och känslomässiga är minst lika viktig…

Det ena avlöser det andra, den här veckan. Det är dags att rensa luften på många fronter och det är som om luften vibrerar av konflikt, missförstånd och irritation. Många väljer att lägga fokus utanför sig själva, då det är enklare att skylla på någon annan istället för att blicka inåt. Håll fokus på din energi. Fråga dig själv inför varje möte “vad är mitt?”. Ta ansvar för din del, ingen annans. Känn ingen skuld för att du håller huvudet kallt och står utanför turbulensen. På det här sättet får du njuta av de positiva vibbarna i en turbulent tid. Här, i de positiva vibrationerna får du en chans att känna in, andas och välja att investera i dig själv, investera rätt och framför allt kan du se en långsiktighet som sträcker sig bortom röran. Det är här du väljer väg och det är här du sätter dina pusselbitar metodiskt, utan tvekan och negativa influenser. Det positiva i kråksången är att det är god tid för att sätta helande och renande energier i omlopp i dig själv. Våga ta emot hjälp med det du inte kan släppa taget om själv, våga lätta ditt hjärta från det som tynger dig.

Rådet inför veckan är; var lyhörd, var mottaglig och se bortom horisonten.

Kram
Mira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *