Veckans vägledning (v35)

Vi närmar oss Gåvorunans nymåne och det känns verkligen i hela kroppen att energierna skiftar om och om igen. Vi drivs hela tiden mot något större, bättre och starkare. Det är som om energierna leder till en spiral där du hela tiden möter en bättre version av dig själv. Tänk vad härligt att dag efter dag möta en ny, fantastisk del av dig själv.

I korthet innebär Gåvorunans tid att vi from fredag växlar över från Fackelrunans brinnande energi till en eftersträvan av balans, harmoni och uppnår djupare insikter om vikten av att givandet och tagandet ska vara i balans. Gåvorunan handlar om alla former av gåvor – såväl andliga som fysiska och nya möjligheter kantar Livets Stig. Ta emot i tacksamhet och ge i tacksamhet.

Veckan går i UTVECKLINGENS anda. Det är nu du ska utveckla det du så passionerat startat. Det är nu du skapar ringarna på vattnet och vibrationen börjar sträcka sig utåt åt andra att njuta av.

Solrunan inleder veckan; energin är hög och handling är A och O. Solrunan varslar om framgång, så länge som du agerar utifrån den energivågen som sköljer över oss. Det är en god tid att ta tag i allt som halkat efter, det går undan i rasande fart och du lyckas. Solrunan kommer med framgång, seger och en påminnelse om att inget växer om det inte får kraft. Så lägg kraften på det som du verkligen vill lyckas med, inte bara med viljan (sinnet) utan även i din önskan (själen). Fråga dig själv vad du verkligen önskar att lyckas med?

Vagnsrunan avlöser Solrunan och säger “ordning och reda”. Den påminner oss om vikten av att hålla i tyglarna och styra upp. Disciplin är nödvändigt. Det handlar om att skapa ordningen som krävs för att stegen på Livets Stig ska bli så smidiga och lätta som möjligt. Varje gång du kommer på dig med att vara ofokuserad, stanna upp och ta några centrerande andetag, så att du känner att du är närvarande både fysiskt och mentalt i det du gör. Låt inte dig själv flacka iväg, fokusera så gott du kan. Vagnsrunan påminner också om vikten av att vara i samklang med Skapelsen, de 4 elementen, Moder Jord. Ta dig tid till att balansera dina inre element (jord, luft, eld och vatten). Den inre resan (meditationen) är minst lika viktig som den yttre (varandet).

Dagrunan avslutar veckan med det enkla budskapet om att brytpunkten är här. Det gamla ligger bakom dig, så låt det ligga där. Gör slut med den. Låt det inte styra dina kommande steg på Livets Stig. Fokusera på de nya stegen, även om du inte ser exakt var du ska sätta fötterna, så är det dags att slå ut dina vingar och flyga. Fjärilen är det andedjuret som är knutet till den här runan och dess budskap är fantastisk i tider som dessa:
Fjärilen kommer till dig som en påminnelse om att transformationen är fullbordad. Det är dags att prova dina vingar. Flyga och sprida den dröm du burit i ditt hjärta. Se drömmarna formas till verklighet och hjärtats dans styr stegen. Så enkelt och utan friktion ska livets utforskas, från blomma till blomma. (Ur: Andedjuren Talar, i handeln from oktober 2019)
Vidare säger Dagrunan att det alltid är mörkast före gryningen, så den kommer med hopp. Vad du än har gått igenom, så blir det bättre nu.

Elementbalanseringen gör du enklast genom att stå med utsträckta armar och fötterna lite isär.
Andas in med fokus på luften du drar in i dina lungor.
Andas in med fokus på jorden under dina fötter.
Andas in med fokus på elden inom dig.
Andas in med fokus på vattnet inom dig.

Det absolut bästa är att göra detta utomhus, barfota med solen i ansiktet. Allra bäst är det du står på en strand eller i regnet. Då har du alla elementen hos dig fysiskt att njuta av. Det här är varför jag dansar i regnet eller som den vardagliga versionen är – jag går utan paraply och låter regnet väta mina kinder.

I övrigt njuter jag av att skörda ur mina få odlingslådor och drömmer om odlingssäsongen 2020. Då ska odlingar byggas runt jungfrudansen på åkern och kursdeltagarna här kan få njuta av gårdens egna grönsaker och till och med skörda själva. Just nu delar jag ut Marockansk Mynta till alla som besöker gården, det har vi nämligen mer än gott om.

Förberedelserna för Skördemarknaden för Själen är i full gång och jag är tacksam för det enorma arbetet utställarna gör i förberedelserna. Här kan du möta dem alla: https://www.facebook.com/skordemarknadforsjalen/

Jag hoppas vi ses på Skördemarknaden. Jag själv kommer inte att bjuda på mer än tavlor, smycken och trummor till försäljning och en resa i Andedjurens Rike. Vägledningar och healingbehandlingar tar alla underbara utställare hand om!

Varma kramar!
Mira Hilaria

2 thoughts on “Veckans vägledning (v35)

  1. Stort tack, hjälpte precis en älskad, vacker fjäril ut och inte förrän jag sa : Tack älskade du, jag har förstått budskapet, då flög den ut🦋❤❤❤🦋 Så detta blev en vacker bekräftelse, tacksam🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *