Veckans vägledning (v36)

Livets karusell går fort nu. Jag blinkar och dagen har passerat och en ny ser sin början. Det är bråda dagar på Utsunds Kurscenter den här veckan. Skördemarknad för Själen är i helgen och allt måste bli klart!

Veckans vägledning kommer i form av en kanalisering av min kära andliga mentor Mother Pineree. Hon finns ständigt vid min sida med sin visdom och sina kloka ord. Om jag alltid lyssnar? Hmmmmm, som ett trotsigt barn stänger jag också öronen ibland 😉

Här är hennes visdom till dig:

“Det är av vikt att ge uttryck för det dolda inom dig. Att förtränga och kapsla in det dolda leder till en långsam kvävning av din kraft. Ett känslomässigt fängelse ser sin början och stagnationen är ett faktum. Håll din kraft levande, i ständig rörelse, så att stagnation omöjliggörs. Ge uttryck för dig själv, din tanke, din känsla, din själ. Dansa, sjung, tala, skriv. Gör allt du kan för att göra dig själv hörd och sedd. Håll kraften i konstant flöde, allt som skapar och ger uttryck är gudomligt och också den drivande kraften i Skapelsen. Det gör din själ lättare och dina steg på Livets Stig flödar, som av sig själv. Du vet exakt var du ska gå och när du ska gå. Din inspiration flödar och du finner kreativa lösningar på allt.  
Så, våga uttrycka din tanke och din känsla – alltid!”

Jag vill visa dörren till det som skulle bli grupprum, som nu blir behandlingsrum istället. Ett rum som besökande terapeuter och elever kan använda när de vill jobba en dag eller en vecka här. Det är fantastiskt att kunna dela med sig av alla fina utrymmen som växer fram här. Det här rummet ligger på markplan, till skillnad från Loftet som är en gammal trappa upp. Tillgänglighet är viktigt, så nästa år kommer jag att lägga fokus på att se till att alla ingångar får massor med kärlek, så att alla kan komma in i byggnaderna.

Ha en underbar höstvecka och jag hoppas vi ses på Skördemarknaden för Själen i helgen!

Kram
Mira Hilaria

2 thoughts on “Veckans vägledning (v36)

  1. Tack . Så rätt exakt där är jag . Plus att jag skriver från mitt djup till spesefik person som har suttit fast. Har nu fått större bild tips tänk på sin väg . Så kommer vara vackert flow på olika sett. Kan verkligen behövas för att ska bli läkt.
    Samtidigt får inspraskon med min egen kamp har då då . Jag anloserar i det jag inte vet klar en med hur ska hantera det i den här fysiska värden som är himla knepig. Ger man så får man! 😊💚👍👌

    1. Den större bilden skapar ett vackert flow <3 Bra att du ger uttryck för det som finns inom dig. Det stärker dig själv <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *