Veckans vägledning (v46)

Veckan här inleddes med en helt makalös dag. En fantastiskt insiktsfull och livserfaren människa valde att tillbringa en dag här på kurscentret för att bygga sin egen trumma. Vi hade en mycket trevlig dag med trumresor, tillverkning och sopplunch. Mest skrattade vi åt husspökanas bus. Saker som “nyss låg här” försvann spårlöst för att sen dyka upp exakt där vi båda letat flera gånger.

Här kommer nu veckans vägledning, som i framtiden kommer att komma på tisdagar, då måndagar är mina offlinedagar med så lite skärmtid och onlinetid som möjligt. Jag jobbar oftast alla helger, så min fria dag får bli en måndag, helt enkelt. Jag kan inte skriva ledig, för det är jag ändå inte, men jag vill vara fri att gå igenom måndagar utan måsten.

Veckans vägledning är budskap från Andevärlden i trummans urvibration. Sju resor, sju budskap.

Trumma i getskinn, målad av mig. Än så länge hemlös.

TISDAG En dag för eftertanke i en värld där själens sång alltför ofta tystas. Ta dig tid till att stanna upp och lyssna till dig själv. Din själs sång. Din innersta visdom. Förminska inte din röst, ty den är vis och omtänksam. När du lyssnar faller sinnet och hjärtat in i flödet och stegen på Livets Stig blir lättare, stadigare och du känner i ditt hjärta att du är på rätt väg. Det är också fullmåne i Årsväxtrunan som talar om cykler, se över vilka du vill avsluta och vilka du vill hålla liv i. 

ONSDAG Samtal både inom dig med andevärlden och samtal utom dig med de omkring dig, ger den här dagen sin magi. Lyssna mer än du talar, så finner du svaren du söker. Livets Stig kantas av vägvisare i form av människor, djur och besökare från andra sidan. Ta dig tid till att ta in det du möter, istället för att hasta förbi i blindo, så ser du helheten ur det högre perspektivet.

TORSDAG Universum kan kasta en skruvad boll din väg idag! Var redo för att möta vad som än kommer genom att centrera dig själv. Båda fötterna på jorden, vaket sinne i kontakt med ditt högra jag, så går dagen finemang. Vad du än möter, så möt det med balanserade, djupa andetag och en harmonisk vibration inom dig. 

FREDAG En dag där glädjen är din vägvisare. Den glädjen du bär inom dig och den eviga lågan av tro och tillit som aldrig slocknar, även om den kan flämta ibland. När den flämtar vill den ha näring och glädje ÄR näring. Fråga dig själv; vad gör dig lycklig? Och ge dig själv det. Bjud in vänner, gå ut och dansa, lyssna på musik och sjung med. Vad som än skänker dig glädje, bör ha ditt fokus idag.

LÖRDAG Var stolt över den du är och minns att allt du varit med om lett dig hit. Du är en kombination av med- och motgångar du mött och glöm inte alla de bananskal du halkat på som fått dig att ändra riktning. Dina känslor och erfarenheter är en del av din inre kompass. Bejaka dem och lyssna till dem så finner du alltid visdom till att göra rätt val i livet. 

SÖNDAG Vila. Vila i sinnet, vila i hjärtat och vila i själen. Det är en dag för stillhet. Allting kretsar i eviga cykler, när en cykel avslutas, börjar en annan. Om och om igen. Ibland behöver vi alla stanna upp i brytpunkten och bara njuta av stillhet. I stillheten finner du ny kraft till att stadigt vandra vidare på Livets Stig. 

MÅNDAG En ny vecka, nya möjligheter. Omfamna dem alla och ta till dig av den nya energin som flödar fram. Vinden viskar om nyheter, helt enkelt. Goda nyheter, dessutom. Veckan inleds med en frisk, ny energi och en doft av välgång.


Själv ser jag framemot veckans alla möten; seans i Örebro och andliga samtal i Göteborg. Kramar från gamla och nya vänner. Och, en roadtrip. Ja, jag gillar att åka bil 😉

Ha en fin vecka!
Kram
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *