Andas in, andas ut…

Upprört och omrört på många fronter just nu. Det viktigaste av allt, är att andas. Det centrerar. Det skapar balans. Det får dig i kontakt med din inre visdom.

Min pingeldrake i syrenhäcken. Den skapar magi när vindpustarna kommer.

Jag glider runt i min magiska lilla värld. Jag jobbar redan hemifrån och berörs väldigt lite av de direktiv som rör om våra livsrutiner. Harmoni Expo ställdes in, det berör mig, då jag och många med mig satsar ganska mycket tid och pengar i att delta på den stora alternativmässan. Nu kommer Harmoni Expo att köras online istället. Jag hakar på – jag tycker det är grymt innovativt och modigt av arrangörerna att fixa och trixa på så kort tid. Nu hoppas jag att många deltar på den online istället. Mitt föredrag/trumning Andedjurens Rike kommer att finnas att se och du kan se den alldeles gratis.

Många ringer och frågar om Corona och jag säger som det är; jag siar inte i sjukdom och elände. Jag lugnar mig själv med att titta på statistik och utifrån det fatta ett beslut om hur orolig jag ska vara. Jag känner ingen större oro för egen del, men för mamma och andra med försvagat immunförsvar är det här ingen lätt match. Jag väljer att se tiden an och har ställt in mina större evenemang, som t ex releasepartyt för Andedjuren Talar. Den blir i maj istället.

Jag säger så här: Gör det som får dig att känna glädje. Fyll dina dagar med friskt luft, bra och god mat, vitaminer och mineraler som boostar immunförsvaret och ge dig själv tid till aktiviteter som minskar stress. Stress är en duktig “immunförsvarsätare” enligt många studier.

Promenera, meditera, sjung, dansa, måla, trumma/lyssna på trumning. Det finns mycket forskning på att dessa saker är bra för kropp och själ och för att minska stress.

Här kan du lyssna på en enkel (spontant inspelad) balanserande trumning av mig.
https://www.youtube.com/watch?v=YQUPWsPshuU&t=49s

Dalälven från Utsundsbron, 800m från kurscentret.

Det djuret som mest präglat mina senaste dagar är höken. Jag har en kraftfull dialog med 3 hökar som just nu cirklar över min gård. De cirklar inte här för att vara magiska för mig. De cirklar här för att mina höns brukar vandra fritt i stallbacken. No more. Zeus med sina hönor Gaia och Afrodite är förpassade till husarrest tills vi hunnit bygga en inhägnad åt dem där hökarna inte kommer åt dem. Men hökens budskap är ändå viktigt, så är även hönans budskap:

Höken påminner dig om att vara visionär, förlita dig på dina iakttagelser och ha tillit till en vägledning du får från ditt Andliga Team. Höken bekräftar att du är på rätt väg och du smidigt kommer att se och möta de möjligheter som visas dig. Den högre aspekten av sanning kommer att föra dig vidare på din väg i livet. 

Min fina tupp Zeus med Gaia och Afrodite i bakgrunden.

Hönan säger genom att hjälpa andra hjälper du också dig själv. Du bör bli medveten av hur viktig du är för din nästa, hur du med små enkla medel skapar omvårdnad, healing och samspel. Tuppen tror att han härskar i hönsgården, men är det verkligen så? Tänk på att uppskatta dig själv och det arbetet du gör för att lyfta andras självkänsla.

Jag tar till mig både hökens och hönans budskap och låter dem skapa en stillhet inom mig. Jag litar till att jag finner de lösningar jag behöver finna för att min vardag ska fortsätta fyllas av glädje, framgång och fantastiska möten med de människor som korsar min väg.

Varma kramar
Mira Hilaria

One thought on “Andas in, andas ut…

  1. Tack för fina tankar och tack för lugnet du förmedlar 💗 Jag ska absolut försöka se lugnet i situationen och försöka hålla koll på min stress 🙏🏻🦋

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *