Livets gilla gång

Hej kära läsare! Jag antar att du har det lite som jag; försöker att hänga med i svängarna och landar i att livet har sin gilla gång.

Det är mycket nu. Covid-19, inställda evenemang, resor och allting förändras fort. Många går runt med oro, inte bara för Covid-19, utan också för hur den närmaste framtiden ser ut kring arbete och ekonomi. Jag hör det dagligen när jag vägleder på Tarotguiderna.

Just nu drabbas vi alla på olika sätt. Harmoni Expo (den enda mässan jag deltar på) ställdes in, men arrangörerna valde att lansera en Onlineversion. Det var ett spännande projekt, som jag absolut tror kommer att vara ett alternativ i framtiden också. Jag fick träna på att göra min guidade trumresa till Andedjurens Rike till en onlineversion. Jag har nu laddat ner den, så du kan lyssna på den. Klicka på länken nedan om du vill lyssna på den:

https://www.youtube.com/watch?v=4QnMEGV2xBM

Jag själv går runt här på mitt lilla kurscenter och sparkar omväxlande på brädor och kör jordlass i skottkärran till odlingarna. Jag stannar upp väldigt ofta och känner tillit och hopp. Jag bor perfekt i en sån här situation. Stor gård, massor med yta som gör att jag kan variera arbetsplatsen i oändlighet (känns det som). Just nu sitter jag t ex i en hängstol på höskullen, kalla vindar viner därute men jag sitter bra här i min poncho under en filt. Gungar lite lätt samtidigt som fingrarna knäpper på tangentbordet.

Som jag säger till många; jag siar inte om när och hur Covid-19 far fram, men jag känner ändå att sommaren kommer att bli bra. Jag märker på vänner och bekanta hur de skiftar värderingar och prioriterar om vad som är viktigt i livet. Livsattityder prövas och förändras. Något gott måste det komma ur det här kaoset också. Jag väntar på det goda och jag jobbar för det goda. Jag planerar framtida workshops och jag siktar på en underbar sommar. Tiden fram till dess kommer att bli lugn, stilla och stundvis lite tråkig. Det är ju så härligt att ha grupper här, men nu får jag blunda i min hängstol och minnas skratten från i sommar när vi målade här uppe och hade väldigt roligt åt hur vi skulle smidigt lägga oss i hängmattorna.

Jag har sällskap här på höskullen av gårdens uggla. Ja, gården har en uggla och han eller hon (jag är ingen fågelexpert) bor här på höskullen. Ibland får jag fjädrar i gåva till mitt hantverk, vilket jag uppskattar. Men det jag är mest tacksam över är att ugglan ständigt påminner mig om det här:

Ugglan kommer som en påminnelse om de mystiska och magiska förmågorna vi bär. Den påpekar också att det är dags att se det som finns i det dolda, att i tystnad iaktta och se sanningen istället för att vara en del av illusionen omkring dig – både den inre och den yttre. Lär dig att förlita dig på din intuitiva känsla om människor i din omgivning, lär dig att tolka din omgivning innan du agerar och agera sedan snabbt, tyst och skoningslöst.

Att få ta del av den andra världen, den vi inte ser, är en gåva. Och just djuren har alltid varit viktiga vägvisare för mig. Så jag känner i mitt hjärta enorm tacksamhet för att Andedjuren Talar äntligen har kommit ut.

Du hittar den (till mässpris) i min webbshop på www.hilaria.se.

Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *