Var står vi på Livets Stig?

Vi har nog alla den senaste tiden märkt att vi inte alltid kan välja åt vilket håll Livets Stig svänger eller vilka utmaningar vi står inför.

Vad kan vi då göra när vi tvingas att vara i ovisshet och väntan?

Den senaste veckan har mina samtal så gott som uteslutande haft en grundvibration i rädsla, sorg, frustration, ovisshet eller maktlöshet. Alla dessa känslor skapar en disharmoni i vår urvibration (original vibration). Den disharmonin ger våra rädslor fribiljett till att härja fritt i våra tankar och vips! hamnar vi i en karusell som går för fort för våra tankar. Vi förlorar fotfästet och står som frusna i varandet.

Det finns flera verktyg till hands för att bromsa och här delar jag med mig av några av dem.

 • Andning
 • Meditation
 • Välja input
 • Medvetenhet

Jo, nu hör jag dig…. och ler ur hjärtat. “Andning… det är ju bara andetag…” och du har så rätt. Det är bara andetag, men det är dina andetag och de är så mycket mer än bara luft in och ut ur din kropp. Dina andetag är sammankopplade med din ande. Dina andetag balanserar och centrerar dig. De samlar både din energi och din kraft, så att du ser Livets Stig klarare och hör dina tankar och känslor tydligare. Du blir fokuserad. Du hör din inre visdom och känslan av att vara vilse ebbar ut.

Meditation har fungerat i tusentals år för människor och den fungerar än idag. Mediation är mycket mer än att bara sitta i stillhet och tystnad. Du kan meditera på många olika sätt och det handlar om att hitta det som fungerar för just dig. Syftet är att skapa ett avbrott i det eviga flödet av tankar och intryck. Att sjunka djupt in i sig själv så att hjärnan får koppla av och hitta en harmonisk vibration istället för kulor som skramlar runt i en burk. När du uppnår en harmonisk vibration av stillhet i ditt sinne så kan din tanke och känsla börja kommunicera med varandra och du fattar beslut som gynnar dig.

Välja input. Ja, du kan välja. Det handlar om att vara medveten om vad som påverkar dig och hur det påverkar dig. Behöver du verkligen scrolla och följa flödet av andras ord, åsikt och känslor? Behöver du ha en åsikt? Du kan på sociala medier välja vad du tar in genom att välja vad du följer och vad du läser. Samma gäller nyheter. Välj när och hur du vill ta in vad som händer i omvärlden. Att ha en TV eller radio på i bakgrunden drar matar dig med intryck hela tiden och hjärnan blir trött. Försök att vila från intryck och skapa en rutin kring vad du tar in och när du tar in det.

Medvetenhet är en av byggstenarna i din personliga, andliga utvekcling. Praktisera disciplin, för det du kan med det du har, istället för att fokusera på vad du saknar. Vila i acceptans innebär inte att du ger upp! Hitta inspiration i de forum där du känner dig stärkt och inspirerad och kliv ur de som skapar oro och stress i dig. Du väljer din väg, som alltid.

Investera i dig själv. Vad kan du göra föra att förändra dig själv i denna tid av transformation som vi slungats in i? Vi bad inte om det här, men likväl är vi en del av det. Vi står här, tillsammans. Det kommer ett nytt varande snart. Mycket snart inser vi alla att “tillbaka” inte är ett alternativ och att våra gamla metoder inte kan tillämpas i det nya som kommer till oss.

Din medvetenhet behöver stimulans. Din ande behöver näring. Du behöver se dig själv med nya ögon och du behöver möta världen med en ny attityd. Din skönhet i varandet transformeras och för att den ska blomstra behöver du stretcha både din medvetenhet, din kunskap och din visdom till nya nivåer.

Jag och min kära vän och kollega Rebecka har kombinerat våra kompetenser och vår vision om vad vi kan förändra och vår önskan är att få vägleda dig i den transformationen som dominerar varandet just nu. Så att du står stark och strålande i din fulla kraft.

Här kan du läsa mer om vad vi skapat:
LEDARSKAPSRETREAT

Jag vill också dela med mig av ett budskap från förmödrarna som besökte oss i andeform under nymånesceremonin här i Utsund. Varje fullmåne och nymåne har vi ceremonier kring en lägereld här i Dalarna. Nu är så gott som all verksamhet flyttad utomhus och antalet deltagare begränsat. Så får det vara, i tiden som är nu.

Vi förmödrar vill säga er barn av Moder Jord att det är tid att finna stillhet i sin ande. Förmedla den stillheten till andra och skapar ett gott flöde av energi. Att i nuet våga ta ännu ett steg mot sin egen inre visdom är av vikt för att vibrationen ska stilla de stormar som omger alla själar på Livets Stig. Att falla in i rädsla och maktlöshet gynnar ingen. Våga ge i kärlek. Våga vara i kärlek. Våga dela kärlek. Våga sträcka ut en hand även om du inte vet om någon tar emot den. I den gemensamma vibrationen godhet skapar finns människans kraft och det kallar var och en till sin flock.”

Hon som talar kallar sig för Yu Qaleetaqa och hon berättar att hon under sin ungdom upplevde en stor konflikt mellan stammarna. En konflikt som varat under generationer. Vägen till fred började med att stammarna mötte en större fiende. Rädslan för fienden band dem först samman, men när rädslan gav med sig insåg stammarna att själviskheten de levt i var den sanna fienden. Gudarna hade helt enkelt sänt dem en prövning för att få dem att lyfta blicken och se varandet ur ett högre perspektiv. Låt oss göra det samma, så vi finner vår flock.

Om du vill kan du följa mig på instagram och ta del av fler tips för hur du i varandet kan skapa små oaser av stillhet för att lugna dig själv, få klarare tankar och känslor och skapa medvetenhet.
Klicka här! så kommer du till min profil.

Så vill jag be dig om en sak:
Vad vill du att jag ska skriva om? Önska fritt i kommentarerna så skriver jag om det du önskar att läsa om i framtiden.

Varma kramar
Mira Hilaria

6 thoughts on “Var står vi på Livets Stig?

 1. Tack för dina visdoms rader, tar dem med mig in i mina drömmar nu, för nu är klockan mycket❤

  Om du vill får du gärna skriva om dina tankar kring 5 D och energihöjningarna och skiftet som det pratas så mycket om nu, har du nån info om detta, vad vet du och hur tänker du kring detta. Du kanske har ett annat tänk som är inom shamanism, natur.

  Ett annat ämne som är intressant är naturmedicin/ örtmedicin lite grann om det.

  Eller berätta gärna om trumman och man lär sig trumma och hur man ska tänka när man trummar, hur känner man att det är rätt?

  Kramelikramar från Annette Kronander Alfsdotter❤

  1. Hej fina <3
   Jag pratar sällan om 5D eftersom jag (och Mother Pinetree) är fullt upptagna med 3D. I sin enkelhet så anser jag att vi här på jorden skulle behöva lära oss att hantera varandet här och nu på ett bättre och fungerande sätt istället för att sikta högre, uppåt osv. Så, mitt tänk i detta är: hantera och vårda nuet, Moder Jord och dig själv. Skapa balans där du är.
   Naturmedicin och örter går hand i hand med det den livsvisdomen jag och Mother Pinetree förmedlar, men jag är också mån om att vara varsam med vad jag skriver om det. Örter är effektiv medicin, alltså inget som man bör höfta lite si och så med.
   Trumman berättar jag gärna om, och vill också rekommendera dig till att hålla koll på mitt andliga forum på Facebook, där du ser mer om utbildningar och workshops. På instagram publicerar jag i höjdpunkter lite smått och gott om trumman och andra tips & trix.
   Kram Mira Hilaria

 2. Hej jag skulle gärna läsa om själsliga relationer och vad det innebär. Och även om man har minnen från tidigare liv
  Tack🌸

  1. Tack för tips! Jag lägger till det på min skriva-lista där Tidigare Liv redan står med. Kram Mira Hilaria

 3. Tack! Precis vad jag behövde läsa 🙂 och tack till förmödrarna för att de delar sin visdom med oss – det känns så fint att vara en del av… allt!
  Alltid kärlek <3

  1. Tack för dina fina ord. Det är magiskt hur vi gång på gång lyckas möta de rätta raderna att läsa just här, just nu. Vi är en del av allt, och vi behöver påminna oss om det dagligen. Kram Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *