Vakna sommarnätter

Jag har i flera dagar vaknat 02.39 med en känsla av att jag borde vara på väg någonstans. Dagtid har jag ofta känt att jag glömt något.

Jag har tittat gång på gång i tidboken och på alla post-it lapparna på skrivbordet och desperat försökt att greppa det jag glömt. Jag har inte glömt något, men känslan i mig har vuxit i styrka. Igår bestämde jag mig för att göra det enda jag lärt mig fungerar när jag inte med sinnet kan greppa vad som pågår.

Jag kapitulerar och ger mig hän energierna och Mother Pinetrees kraftfulla vägledning. Jag la mig, trygg i att veta att jag kommer att vakna samma tidpunkt och att jag den här gången inte ska ligga och vrida mig i väntan på att somna om. Jag gick till min kraftcirkel i kurshuset och valde att trumma stilla, tills vägen till Slöjan visade sig. Väl inne i Slöjan mellan världarna kunde jag så möta det jag behövde se och veta. Jag lyssnade och jag förstod. Här kommer budskapet jag fick av Mother Pinetree att dela med alla som vill läsa. De delar som gäller oss alla, oavsett var vi står i vår vandring i varandet.

You awaken at night because your inner Coyote is calling out.
You awaken at night because your inner power is expanding and creates an overload of energy. Do not cool down. Let the heat within you out. Make time for the deeper ceremonies. Alone. No other living in atoma is necessary for this transformation of the River of Life within you. All you need is your spine to move in circles as you dance in the dawn, greeting and meeting the Sun as it rises above the horizon. Take tune and tone your vibration. Cry out your pain and laugh out aloud to meet your joy. Sing the hymns to your ancestral mothers and let your drum awaken the Web of Energies around you. Take heed to Grandmother Spiders message of empowering the qualities of the one who slowly and carefully spins the Web of Life before your eyes, for you to see and understand. This is no time for stillness in meditation, this is a time of movement in meditation. Greet and meet the Inner Power of the Carrier of Life. That is you, a woman in atoma. This is your time of transformation and the reward of it is your true inner power. Greet it and meet it. Do not fear it, although it might transform the relationships around you. What stays, stays in order to celebrate you, your inner power (fire), your inner wisdom (air, your inner vision (water) and your inner medicine (earth). As the Law of the Creation tells us to do: celebrate and worship ourselves as the Goddessess we are. Co-creators of the Creation. Without you, no life could enter your realm at all.

© Mother Pinetree – Mira Mård 2020-06-18Coyotes budskap:
Coyoten kommer till dig för att fräckt skratta, att driva fram utmaningen i att våga sig fram. Smygande och trevande som start, bara för att ta chansen och sätta planen i lås. Låt ditt skall ljuda och varna de andra att du är på hugget och att din tid är nu. Låt det förflutna vila, det finns inga misstag att rätta till, de har förvandlats till visdom som vilar i ditt inre. Antar du förändringens medicin och frångår rädsla, så går du in i blomstring. (Ur: Andedjuren Talar – Mira Mård – Hilaria)Spindelns budskap:
Gammelmor spindel är Moder till alla. Hon väver trådar av historia och trådar av energi. Spindeln väver våra drömmar, såväl som beskydd och trygghet till sina barn. Hon kommer med den underjordiska kraften av Moder Jord. Spindeln omfamnar dig när livet är tufft och ser till att din väv håller när livet stormar. Hon bevarar det vackra och starka i dig, så du kan fortsätta din vandring på Livets Stig utan knutar och gropar. (Ur: Andedjruen Talar – Mira Mård – Hilaria)

Jag ser framtemot sommaren med den befintliga gruppen som har valt att göra den transformativa, läkande resan i Mother Pinetrees Visdom. Att komma hit till Utsund och bygga sin trumma och sjunga kraftsång i cirkeln.

Jag ser också framemot den nya kursomgången som startar i höst 23-25 oktober, där jag anar att en ny vibration tillförs till den transformativa resan med Mother Pinetree.

Men nu väntar en helande ceremoni ute i den grönskande trädgården, mitt nya behandlingsrum med mycket, mycket friskt luft när det fläktar från älven.

Glad Midsommar!
Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *