Färunans fullmånesorakel

Den här fullmånen kan inte kallas för något annat än magisk. Den kommer att frigöra enorma mängder energier som främjar framgång och välgång. Det är viktigt att minnas att rikedom inte bara handlar om ettor och nollor eller snygga, dyra prylar. Det är den inre rikedomen som skapar lycka och välgång långsiktigt.

Färunan står för rikedom, oftast kopplas den ihop med den materiella rikedomen, men den symboliserar även själslig rikedom och tid. Tid är pengar, sägs det. Här har vi alltså möjlighet att på många plan i livet påverka det som vi anser vara rikedom. Våga djupdyka i dig själv och utforska vad det ordet egentligen innebär för dig innan du sätter intentionen för din fullmånesceremoni.

Vi startar med Odalrunan som talar om för oss att det är viktigt att ta lärdom av de läxor livet gett oss, så att vi kan bygga vår borg starkt från grunden. Sätta grundstenarna med eftertanke, eftersom det vi väljer att manifestera ceremoniellt nu kommer att bära kraft för lång tid framöver. Det är dags att värna om de fotspår vi vill lämna efter oss, inte bara leva för dagen. Hagal talar om att det är viktigt att hålla fokus på sinnets processer, såväl som det är viktigt att låta den andliga kommunikationen flöda utan att forcera den. Det är en god tid för att rensa i röran, och med Hagal som budbärare vet vi ju att det spelar ingen större roll vad vi försöker hålla kvar. Är det inte menat att vi ska ha det, så kommer det att lämna oss i alla fall. Det är nämligen det enda rätta och raka i det här om vi ska kunna njuta av det Solrunan lovar oss framöver; vitalitet, kraft och framgång. Solrunan varslar om goda tider med mycket värme och kärlek i bagaget.

Dagrunan talar om den långa transformationen som har varit och säger att brytpunkten är nu förbi. Alltså står vi det nya flödet, men vi behöver också se till att inte kliva in i det gamla bara för att det är bekant. Se framåt och se varje dag som en ny gryning för det du i ditt hjärta bär och vill utveckla. Det är nu du ska slå ut dina vingar och flyga fritt. Vi står centrerade i Asarunan som talar om utbildning, kommunikation och inspiration från det Gudomliga. Stanna därför upp så att du verkligen hör din vägledning och våga också ge uttryck för dina drömmar och säg vad du önskar dig. Ge dig själv och din vision en röst. Isrunan i det förflutna talar om den himmelska strukturen, med andra ord är det just nu en god tid att verkligen släppa allt gammalt. SOPA ut det gamla ur ditt hem nu när det är fullmåne och släpp in det nya. Det är en gammal, enkel vardagsceremoni att sopa ut det gamla och bjuda in det nya genom att ta in en bukett med blommor.

Det som kan rubba våra cirklar är Vattenrunan som talar om att vi kan vackla i tillit till det vi får till oss intuitivt och att vi vid ett motströms flöde kan känna att våra drömmar inte är värda att manifesteras i nuet. Var medveten om den vibrationen och lyft blicken så snart du tvekar. Tänk också på att våra förmödrar och förfäder kommer med ett budskap om att vara handlingskraftig genom att de visar oss Fackelrunan, som säger att vi ska smida när järnet är varmt. Fackelrunan symboliserar också den inre elden i oss och passionen i våra liv. Fullmånesoraklet avslutas med en Björkruna som påminner oss kärleksfullt om att vi är älskade, omhändertagna och under trygga vingar på vår vandring på Livets Stig. Björkrunan påminner oss också om att vi är i tillväxt och bör agera därefter.

Jag själv ska ha bokrelease på fredag 28/5. Det är nu dags att visa upp sig på den engelsktalande marknaden med boken ARISE som är en multiförfattarbok där berättelser samlats av kvinnor som slutat be om ursäkt för sig själv och som helhjärtat vill hjälpa andra att bli sin egen Polstjärna.

Vill du ta del av en exklusiv gåva som tack för att du köper ARISE på releasedagen behöver du maila ARISE till info@hilaria.se före fredag!

Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *