Pendelskola och Dagrunan i nymånen

I söndags var första delen av den lilla pendelskolan som jag håller i på Tarotguidernas gillasida på Facebook. Det är så härligt med alla spännande livesändningar som vi vägledare bjuder på dagligen. Jag passar ofta på när jag har en stund över att scrolla lite och hittar alltid en godbit att lyssna på!

Söndag 9 maj har jag del 2 då vi ska titta närmare på vad du kan fråga pendeln och hur du får igång den att jobba med dig och ge dig bra svar. Livesändningen startar kl 18.00 och vi pendlar så mycket vi bara kan och hinner. Det du behöver för att delta är papper, penna och en pendel.

Vill du efter pendelskolan på Tarotguiderna lära dig mer, kan du klicka dig vidare till en fördjupande Pendelskola online här!

Maj är en underbar månad för förändring och jag har under vintern smyglanserat ett coachingprogram, men nu är den i full gång. Den har sin bas i Mother Pinetrees Visdom ®. Coachingprogrammet är 15 härliga och intensiva dagar då du får stöd och hjälp i att skifta din vibration så att du kan skapa de framgångar du önskar.

Det är en god tid för transformation, hur du än väljer att göra den. Vi går in i Dagrunans nymåne och den runan varslar om att vi står i brytpunkten inför något nytt. Det nya tas emot bäst genom att transformera gammal energi till ny. Genom att våga slå ut sina vingar och flyga högt. Det är också uppvaknandets runa, vilket gör att din medvetenhet växer. Du kan komma på dig själv med att se saker och ting ur ett helt nytt perspektiv, av ingen anledning alls.

Jag längtar efter den här transformationen och det känns helt rätt att möta upp den med ännu en multiförfattarbok ARISE. Jag delar dagligen citat från boken i mina sociala medier och vill du köpa e-boken när den kommer ut får du gärna skicka ett meddelande till mig så att jag kan återkoppla med info, eller så söker du medlemskap i min författargrupp på Facebook!

Varma kramar
Mira Hilaria

Du når mig på tarotguiderna:
Måndagar 9-13
Fredag & lördag (jämna veckor) 22-01
Eller genom att skicka ett sms till 714 40 och skriva Mira-Hilaria, så loggar jag in så snart jag kan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *