Magi i kubik!

Jag är hemkommen från Orsa Mässan som Britt-Marie Jemth arrangerade för oss alla <3 Jag måste säga att det var en hejdundrande magisk upplevelse.

Vivi & Britt-Marie

För det första, fick jag hela helgen på mig att prata med ‘chefen’ Vivi Linde. Innerliga och insiktsfulla samtal det lilla vi hann mellan att Vivi signerade böcker och jag la runorakel och gjorde energikorrigeringar med Livets Väv.

Min monter, den gången jag hann och kom ihåg att ta bild 🙂

På lördag hade jag en föreläsning om Runornas Magiska Värld. Det blev en intensiv resa för både besökarna och mig själv. Jag berättade om hur runor än idag finns kvar i arkitektur och hur varje runa inte bara är knuten till Skapelsen och kosmos utan också representerar människorna i en by. Varje yrke har sin egen runa och varje runa har förutom sin funktion för skrift en magiskt betydelse. Runor kan också bindas samman till så kallade binderunor som används i magi och de kan användas till läkning.

Sommarsolståndet 21 juni startar en onlineutbildning i Hilaria’s Lyceum (vår onlineplattform för utbildningar) som handlar om Runornas Läkande Kraft. Vill du lära dig mer så kan du passa på att nyttja mässrabatten som ger dig ett reducerat pris om du anger koden ORSA i din bokning. Klicka på bilden så får du mer info.

Nästa g¨ång som vi lämnar kursgården är för Magisk Marknad i Orsa. Då kan du ta del av individuella ceremonier och samtal i mitt tillfälliga Tempel. Du kan också shoppa magiskt hantverk av mig där!

Med värme & kärlek
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *