Veckans vägledning del 2 (v49)

Jag insåg att det är torsdag. Dagarna försvinner som sand i ett timglas. Snart är det jul och nyår. 2019 har innehållit så mycket, så att summeringen i år kommer att ta tid. Och, det är så det ska vara; långsamma år följs av snabba år. Livet går i vågor och det är det som gör livet magiskt.

Som sällskap på kontoret har jag nu tomtar. Mer pynt får inte plats i röran av både butik och ateljé, som vistas i bostadshuset just nu. Men de är vackra och de bär vackra minnen.

FREDAG: Isrunan – stillhet, tålamod och fokus. Det är det magiska receptet som tar dig igenom dagen. Centrering av din kraft är nödvändigt just nu. Energierna känns vilda och det är i din stillhet som du finner svaren på de frågor och situationer du möter under dagen. Låt det storma omkring dig, inte i dig. Stanna upp och fråga dig själv vad du har för del i det som händer och anpassa din energi därefter.

LÖRDAG: Asarunan – inspiration, kommunikation och lärande. Ta dig tid till att följa det nyfikna i dig. Kommunicera om det du funderar på. Ge dig hän inspirationen i dig, måla, läs gör vad du känner för. Det här flödet utåt från dig idag är viktigt för att balansens skull, det är ingen idé att bita ihop när inspirationen flödar. Idag är också en bra dag att ta de där samtalen du kanske dragit på. Ge en röst för det du bär inom dig och känner.

SÖNDAG: Nödrunan – Nornornas runa, ödesrunan och den talar om att det är ingen idé att försöka styra upp. Det är bättre att vila i acceptans och följa flödet. Vila i insikten om att du är på rätt plats, vid rätt tidpunkt och möt livet med den attityden. Magiska saker händer när man släpper taget och slår ut vingarna. Den energin du frigör är magisk och välbehövlig just nu.

MÅNDAG: Den tomma – den enda runan som inte bär något budskap med sig. Den påminner dig helt enkelt om att det du behöver veta bär du inom dig. Det du behöver säga, blir sagt oavsett. Det du behöver höra, hör du. Det du behöver uppleva, kommer till dig. I den tomma finns allt och inget. Det är en blank sida att skriva på och du håller pennan.

Trevlig helg!
Varma kramar
Mira Hilaria

2 thoughts on “Veckans vägledning del 2 (v49)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *