Veckans vägledning (v47)

En spännande vecka till. Men, kära läsare, snart är de slut för i år. 6 veckor kvar, sen är det här året slut. Det är snart dags att sammanfatta och sätta nya mål för ett fantastisk 2020.

Vi har här i Utsund börjat julpynta. Vi vill ha en lång jul och börjar därför smått pryda huset och gården med lite juliga detaljer här och var. Här är vår öppna spis som är i entrén. Här står ängeln året runt och hälsar oss och våra gäster välkomna.

Veckans vägledning är uppdelad i två delar. Del två publiceras på torsdag kväll.

Osho Zen Tarot

TISDAG: Nya Visioner – det är dags att lyfta blicken och släppa energin lös. Ta sikte på nya visioner, börja ge dem liv så att du kan vara i flödet och skapa långsiktigt. Våga vara kreativ och tänka långt utanför din box. Tänk hellre stort än litet. Ta ut svängarna ordentligt och lev ut din inre magi.

ONSDAG: Mästaren – var din egen mästare och vila i dina insikter. All den samlade visdomen du har fått och skaffat på din vandring på Livets Stig. Vila i din visdom och praktisera den oavsett hur omgivningen bemöter dig och din visdom. Vägen du vandrar har du valt och den leder dig någonstans. Kanske ser du inte mening eller mål just nu, men det kommer och det är som det ska. Vila i tillit, igen. Och, igen. Det blir som det ska när det är färdigt.

TORSDAG: Integration – du är komplex. Du är en varelse med många bollar i omlopp och därför har du också tillgång hjälp i olika former från Andevärlden. Ge dig själv tid till att låta dina andliga aspekter sammanfalla med de jordiska förpliktelserna, så går allting lättare. Det är inte menat att du ska pendla mellan olika roller, du gör klokast i att helt enkelt vara den du är fullt ut i alla situationer. Bär din sanning och låt den bära dig. Lita på din intuition när du behöver fatta beslut och låt alla dina delar komma till tals.

Njut av vilan mörkret erbjuder, snart går vi mot ljusare tider igen och vintern kommer att passera lika fort som sommaren. Tiden verkar snurra på fortare och fortare för varje år som går.

Kika in på torsdag kväll, så hittar du vägledningen för fredag- måndag.
Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *