Veckans vägledning del 2 (v47)

Så har vi klarat av halva veckan. Det är turbulenta energier i omlopp. Merkurius retrograd är över (tack!) och vi är på väg in i Nymånen som går i Idegransrunans kraft. Idegransrunan talar om både styrka och flexibilitet, men den talar också om att vi är på rätt väg. Det är klokt att agera eftertänksamt den kommande veckan. Tålamod och tillit till kosmos är vad som krävs under Nymånen.

FREDAG: Ögonblick för ögonblick – Den här dagen tar man sig bäst igenom andetag för andetag. Steg för steg. Det handlar om att se de värdefulla,meningsfulla ögonblicken och låta resten landa mjukt i ett behagligt vrå någonstans. Det är mycket energier i omlopp och det tycks som att struktur och logik inte väger lika tungt som känslornas svallvågor. Ta sikte på din väg, dina andetag och skutta igenom dagen med det glädje inom dig.

LÖRDAG: Vänskaplighet – Finn din inre balans. Låt dina känslor smeka sinnet och vice versa, så att du är vän med dig själv. Ägna dagen åt att tänka på tacksamhet, omtanke och vänlighet. Agera gott mot din nästa och försök att skapa balans i alla dina möten. Välj en öm, positiv attityd och dela med dig av din goa energi till andra. Den här dagen är bra för möten där kreativitet står i fokus.

SÖNDAG: Släpp taget – vad du än har kämpat för eller tänker kämpa för… Släpp taget. Välj en promenad, en mediation, rensa förrådet. Gör vad som helst, men gå inte in i något som egentligen inte är ditt ansvar att styra upp. Ställ dig själv frågan: är det här nödvändigt? Är svaret nej, avstå. Välj att släppa taget och välj att istället se ringarna på vattnet som inte berör dig. Spar din energi till det du vill göra och gör det på dina villkor. Andas in – andas ut. Stå i din kraft och känn hur du växer av det.

MÅNDAG: Transformation – Här kommer nymånen och skuggspelet är i full gång. Det är nu du speglar dig i andra och får en fingervisning om vad du bör överlämna till det eviga kretsloppet och återvinna till insikt och visdom. Det är en djupdykning ner i dig själv som skapar lättare energier och du ser din väg tydligare än vad du gjort förut. Det blir lättare att tänka, känna och välja vad du behöver och vart du vill gå. Tillåt dig själv att blicka inåt och lyssna inåt. Lyssna hellre till dig själv än andra de närmaste dagarna.

Ha en fin helg och en god start på veckan.
Själv ser jag framemot en kort resa med min trumma till Linköping!

Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *