Veckans vägledning v48 (del 1)

En spännande vecka på många sätt. Nymånen i Idegransrunan gör att vi utmanas till att se över vägen vi valt och den påminner oss också om att se vår på vår “ryggrad” i varandet. Var står vi? Vad känner vi? Vart ska vi? Det handlar om att våga stå i sin kraft, samtidigt som vi uppmanas till att vara flexibla i den. Välja våra strider, helt enkelt.

Jag flexar i min kraft genom att bege mig ut i stora världen med min trumma. Jag trivs hemma på min gård, i min bubbla, men ibland utmanas jag till att utforska världen. Den här gången ska jag hålla två trumningar i Linköping – en lunchmeditation och senare på kvällen en resa som avslutas med kanaliserade budskap från min älskade andliga mentor Mother Pinetree. Jag längtar efter att få dela med mig av trummans urvibration och Mother Pinetrees Visdom.

Här kommer veckans vägledning (Mystical Shaman Oracle)!

Mystical Shaman Oracle – Alberto Villoldo mfl

TISDAG: Vittnet – Det är en god tid att iaktta och reflektera. Det är bättre att värna om sin inre stillhet än att ge sig in i energier som inte är ens egna. Värna om din kraft och ge näring till din inre stillhet. Våga vägra drama. Stötta, spegla och värna om lugnet i alla situationer du mötar och tillåt flödet att styra dig och alla andra rätt. Lägg ner din inre kamp och försök in i det längsta att ge dig hän flödet, så att din sanning kan visa sig för dig tydligt. Var vaksam på vad du upprepar av gammal vana och vad som styrs av din inre skuggor. Tillåt dina mönster och skuggor att medvetandegöra, men låt dig inte styras av dem. Nymånen varslar om kraft och den rätta vägen, så vila i tillit att den rätta vägen uppenbarar sig utan strid.

ONSDAG: Staven – Var tydlig. Var stark. Var sann. Var i din kraft. Stå så centrerad i dig själv att du inte kastar någon skugga. Där, i den energin kan du finna det svaret du söker och ser den vägen du ska gå. Staven ger dig budskapet om att det är i din egen kraft du finner balans. Du själv är ditt starkaste stöd på vandringen på Livets Stig. I staven kan du ena din energi kring det du vet, känner och får till dig utifrån. På så sätt skapar du balans och kan möta varandet med balans.

TORSDAG: Örnen – Örnen varslar om en nystart och efter nymånens utrensning av skuggor och rädslor, så är det dags att slå ut vingarna och modigt möta det nya. Stå rak inför det du möter, se det med klar blick ur ett högre perspektiv innan du väljer var du lägger ditt fokus. Det är svårt att förändra helheten utan att se detaljerna, så ta dig tid att se över alla situationer med ett högre perspektiv. Slå därefter ut dina vingar och anta utmaningen med kraft och balans. Bjud in det nya, möt det nya och anta utmaningen om tillväxt. Valet är ditt, men det är hög tid att våga flyga högt.

På torsdag kväll kommer del 2 av veckans vägledning. Men jag kan avslöja redan nu att ska du hitta på bus så är lördag och söndag dagarna du bör fokusera på. Det kommer in en våg av romantik i våra liv. Romantik behöver inte betyda att riddaren på den vita springaren dundrar in, det kan i sin enkelhet bara betyda att livet kan bli lite mer rosa och fluffigt så att vinterns mörker får ett vackert skimmer.

Ha en fin vecka!
Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *