Veckans vägledning v48 (del 2)

Veckan har passerat i rasande fart och tempot verkar inte dämpas. Energierna rör sig fort och det handlar mer om att följa flödet än att försöka styra upp.

Här kommer vägledningen för fredag-måndag.

FREDAG: Flöde – följ flödet, simma inte motströms mer än nödvändigt. Moder Jord har en rytm, ebb och flod, storm och stillhet. Vågen av flödet är den perioden vi bör njuta av resan, och ha tillit till att den styr oss rätt i livet. Vila i flödet och låt energin visa dig vad som är viktigast just nu. Prioritera inte med logiken, utan med känslan. Möter du motstånd, stanna upp och se vilken väg flödet vill styra in dig på. Det du valde förut, kanske inte längre är rätt för dig.

LÖRDAG: Regnbågen – Regnbågen varslar inte bara om glädje och tur, den talar också om den andliga vägen och de broar vi behöver bygga och korsa för att komma dit vi ska. Även om du närmar dig ditt mål, så ska du inte sluta söka dig vidare. Du bör heller inte låta dig styras av illusioner utan njuta av ditt varande här och nu där ändå din framtid skapas ögonblick för ögonblick. Nyttja Regnbågens starka energier till att lägga en bra grund för det du vill ska bära med sig rikedom i framtiden.

SÖNDAG: Många Vägar – vi har alltid en ny väg att gå när den vi går på inte längre leder oss rätt i livet. Vi har alltid möjlighet att ändra riktning, fatta nya beslut och förnya våra löften till oss själva och andra. Det handlar mer om att förvalta kraften i det hela och vara sann i känslan, tanken och kommunikationen. För att behålla en god energi och rätt fokus är det bättre att stampa av sig det gamla och ta nya tag även om du inte riktigt vet vart du ska. Det är bättre att gå på en okänd väg, än ingen alls.

MÅNDAG: Skönhetens Väg – se vad du har och uppskatta det. Känn tacksamhet för allt, stort som smått i ditt liv. Skapa skönhet i form av omtanke och läkning omkring dig och våga stanna upp i varandet se saker och ting för vad de är. Vi har en fallenhet att försöka fixa det som är trasigt, men i det trasiga kan det finns visdom som vi inte fått om det inte gått sönder. Samtidigt som vi lagar det trasiga, bör vi också visa tacksamhet för att det gått sönder och visat oss ett nytt perspektiv och skapat en ny visdom inom oss. Skönheten ligger hos betraktaren, så det är upp till dig att se den.

Trevlig helg!
Varma kramar
Mira Hilaria

3 thoughts on “Veckans vägledning v48 (del 2)

    1. Hej fina! Vi vägleder inte på våra bloggar, men du är hjärtligt välkommen att ringa upp mig eller någon av mina fantastiska kollegor på Tarotguiderna, så får du svar på din fråga <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *