Vägledning är inte bara spådom

Många som ringer till mig på Tarotguiderna brukar avsluta samtalet med “Tack, så lugn jag känner mig nu.” En vägledning är inte bara spådom, det är ett samtal med andevärlden och den har sin ursprung i att hjälpa dig. Därför blir den också helande. Hur helande den blir är egentligen upp till dig.

Samtal med Andevärlden

Jag brukar förklara för mina kunder att det är sällan vi blir hjälpta av att får svaret serverat på silverfat. Självklart vill vi alla ha hjälp med att fatta beslut som gynnar vår vandring på Livets Stig, men ska vi verkligen bara luta oss tillbaka på spådomar som är kortsiktiga? Här pratar jag om ja och nej frågor om relationer, människor, möten, jobb och annat som fyller vårat varande. 

Vore det inte bättre om vi tog oss tid att ta ett samtal med andevärlden som inte bara svarar på frågor i stunden, utan hjälper oss framåt i livet så att vi kan fatta de bästa besluten för oss själva? Om det är en fnurra på tråden i en relation med någon vi håller av, så kanske det vore bättre att fråga hur relationen kan räddas eller utvecklas istället för att bara fråga om när nästa samtal/möte blir? Genom att ta oss förbi det primära som ligger på det medvetna planet och göra en djupdykning i relationen på energiplan, så kan man se vad som behövs för att uppnå balans och utveckling. Och, det handlar oändligt mycket om dig, inte motparten. 

Du behöver bli medveten om vad som pågår och påverkar i dig, motparten har sin process, sin resa i livet och kalla det för läxa om du vill. Jag kallar det för att komma till medvetenhet och insikt. Livet är ingen skola och vi får inga läxor. Vi möts i vibration och behöver lära oss att förstå vår egen vibration, likväl som vi behöver lära oss att bemöta den vibrationen som kommer till oss. 

Och, det är det ett samtal med andevärlden kan ge oss – förståelse och en balanserad vibration. I samtalet behövs du, jag som kanal och medlemmar ur våra andliga team. Du får alltså inte bara vägledning av korten, du får budskap från dina guider och andedjuren. Ibland kommer också en anhörig med ett budskap, men det sker spontant och är inget som jag i normala fall gör över telefon. Det är skillnad i kommunikationen med guider och anhöriga och jag vill i anhörigkontakt ha tid på mig, alltså föredrar jag att göra det öga mot öga. 

Varför startar den helande kraften? 

Ibland startar den helande kraften av sig själv och det sker för att det behövs. Men, det är alltid upp till dig som kund att tacka ja och ta emot den. Jag frågar alltid innan jag riktar den helande kraften till någon. Jag har gått den gamla skolan, där integritet och den fria viljan är A och O. 

Den helande kraften väcks när någon är i behov av att få den, och den är till för att skapa en balanserad vibration. Den startar en självläkande process i dig på olika plan. Mentalt ger den dig klarare tankar så att du lättare kan se helheten i en situation eller hitta en lösning på ett problem. Känslomässigt så lugnar den helande kraften ner dig, om dina känslor far runt som en tromb i dig kan det vara svårt att urskilja vad som är vad. Om dina känslor stormar kan de inte orientera dig i livet och du blir vilsen. Helt galna beslut kan fattas i vredesmod eller när man är sårad i hjärteroten. Du kan alltså lättare urskilja vad du verkligen känner i en situation och utifrån det fatta bra beslut för dig. 

Elementgrid 

Det här är ett av mina mer speciella verktyg som ingår i Mother Pinetrees Visdom. Det är elementblomman i en spiral på min grid. En grid är ett bra verktyg för dig som vill ha en mer självgående healing. Den här metoden gör att jag kan starta en självläkande process i min klient som kan pågå under hela samtalet och överenskommen tid efter, mild som en sommarbris, brukar den beskrivas.
Jag använder också min elementgrid vid mediation och vid gruppsessioner. Det är inte alltid träbrickan i sig som är framme, ibland bygger jag upp den av sten, snäckor eller blommor på golvet. Det beror helt på vad vi ska göra. Den är en viktig del av den kraftcirkeln jag alltid har uppbyggd uppe på mitt Loft, där alla kurser, mediattioner och fysiska sessioner sker.
Den lilla träbrickan är dock för mig ett lika viktigt verktyg som mina tarotkort och runor under ett arbetspass på tarotguiderna, då många vill ha den helande kraften och känna sig stärkta av ett samtal med mig och det andliga teamet. 

Kommande veckan är det nymåne i Fackelrunans kraft. Det innebär att det är en god tid att jobba med de hinder och skuggor som hämmar din kreativitet, din passion och din förmåga att läka. Det är alltså en bra vecka för att jobba med de helande krafterna i och ur Moder Jord. Det är också en bra tid för att fasta eller ge sig själv en renande detoxkur. Gröna, sköna drinkar av allt det goda som finns att skörda ute i naturen. Reflektera över vad du vill göra i framtiden och skapa förutsättningarna för det. 

Här kommer ett tips till dig inför hösten. Sommarerbjudandet gäller fram till 31 augusti!
Sommarerbjudande!

Vecka 34 jobbar jag dessa tider på Tarotguiderna:
Måndag  8-11
Tisdag 8-11
Fredag 10-12

Fler tider kan tillkomma fredag – söndag, men under veckan har jag kurs i kraftsång och trumbygge, så jag loggar bara in om du söker mig via sms-tjänsten och då sent på kvällen. 

Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *