Hösttecken (del 2)

Tänk vad mycket det hinner hända på ett dygn. Min värld är upp och ner och jag kan inte sluta le, gråta och känna hjärtat svämma över stup i minut.
Jag har blivit mormor!

Lille Elliot

Men, nu ska vi återkoppla till det förra inlägget där ni kunde välja ett av tre kort; stenen – pendeln – fjädern.

Kortleken heter Odin Journey och är gjord av Lars Ims

Här kommer kortet under stenen: Sacred Oath – Heligt Löfte
Du påminns om att komma ihåg vad du har lovat. Dig själv.
Hedra dina löften till dig själv. Det är lätt att lägga sig själv åt sidan och fokusera på andra. Självklart representerar kortet alla löften, men i det här fallet är den viktigaste personen du för om du sviker dina löften till dig själv kan du inte heller inkassera de gåvor universum slungar din väg. Genom att hedra dina löften, öppnar du upp för det Gudomliga i dig att ta emot det det Gudomliga vill ge dig.

Här kommer kortet under pendeln: Inspiration
Här kommer en påminnelse om att du behöver inspiration, näring för själen. Det Gudomliga är en oändlig källa till inspiration och kunskap. Du behöver ta dig tid till att söka den källan för att bli inspirerad. Det gäller också att inte bara bli inspirerad, du behöver också skrida till handling och ge uttryck för inspirationen. Se dig omkring – vad vill du förändra? Var kreativ och ge dig hän att skapa genom att skriva eller skapa något. Vad du än skapar så ökar du din energi och mer inspiration flödar till dig.

Under fjädern finns kortet: Knowledge – Kunskap
Du påminns om att vårda din kunskap. Vi är i ett ständigt lärande. Varje dag lär vi oss något nytt eller påminns om något vi kan men glömt bort. Det är en god tid att lära dig något nytt för att skapa ett nytt, högre perspektiv av varandet. Du behöver också använda den kunskapen du har för att den inte ska gå till spillo. Förmedla din kunskap till de som behöver den.

I helgen är det kurs här på kurscentret igen. Vi ska återigen sjunga kraftsång och bygga trummor. Det är viktigt att ge sig själv och sin själ en röst och det är det kraftsång handlar om – uttryck för det vi inte kan tala om. Kraftsången är helande från topp till tå, från sinnet till hjärtat och i helgen kommer nog min sång vara både glädjefylld och vördnadsfull. Jag kliver nu in i rollen “av de äldre” i enlighet med min släkts tradition. Jag omfamnar min nya titel mormor och känner mig stolt, stark, ung och uråldrig på samma gång.

Trevlig helg till dig kära läsare!
Varma kramar
Mira Hilaria

Nästa vecka finns jag på Tarotguiderna:
Tisdag 8-11
Onsdag 8-12 (fullmåne i gåvorunans kraft)
Torsdag 8-12
Fredag 10-12

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *