Revor i Slöjan

Mother Pinetree förklarade för mig tidigt under våra samtal att våra riken – Andarnas och Människans skiljs åt av vad hon kallar för Slöjan. När det uppstår revor i slöjan, händer det saker på energiplanet i våra liv här och nu.

Ceremoni är ett sätt att kliva in i Slöjan på ett kontrollerat sätt. Det finns också naturliga tillfällen och platser där Slöjan är tunn nog för att vi ska uppleva det som inte längre finns här och nu. Alla dessa fenomen har andra namn, vi människor är duktiga på att sätta etiketter på de fenomen vi möter, men det här är de orden jag använder när jag förmedlar den visdomen jag förvaltar.

Den senaste tiden har jag fått uppleva väldigt många revor i Slöjan på min lilla gård. Helt plötsligt omges jag av människor som levde och verkade här. Häromdagen trodde jag att jag skulle bli knuffad av en ko i det som vi kallar för Stallet (en gammal ombyggd ladugård). Jag står många långa timmar där inne just nu eftersom jag förbereder Stallet för en konstutställning som startar den 19 september, lagom till höstdagjämningen som är ett av de tidpunkter då Slöjan är tunn, och tunnare blir den till Alla Helgons Dag.

Det är också många som frågar just nu om tidigare liv. Jag är övertygad om att vi levt tidigare och just nu verkar det som om vi uppmanas till att göra upp med lärdomarna i de tidigare liven. Jag har den senaste tiden haft fantastiska tidigare liv ceremonier tillsammans med personer som sökt svar. De har funnit frid, förståelse, förlåtelse och dolda talanger under sina ceremonier.

Dessa revor i Slöjan är inte farliga, de kan däremot överraska oss och lämna oss med frågor om vår upplevelse. Frågor som vi kanske inte kan ställa till vem som helst, eftersom alla inte ser världen med samma ögon som vi själva gör. Du kan få svar på dina frågor genom att t ex besöka platsen igen och meditera där och återuppleva det du upplevde och på så sätt återskapa upplevelsen och få mer information.

Jag har lärt mig att stanna upp och lyssna och titta. Jag tar tacksamt emot varje detalj när jag står i revan. Jag har på så sätt fått se en hel del av livet på den här gården som nu får nytt liv i form av ett kurscenter.

Just nu verkar det också ligga i tiden att möta människor som vi haft någon form av relation till i tidigare liv för att vi ska få ett bra avslut. Ett avslut som innebär läkning och förståelse så att vi starkare och klokare kan fortsätta vår vandring på Livets Stig här och nu.

Jag har som grundinställning till mina upplevelser, vad det än är, att de vill mig väl. Allt jag upplever är en del av det pusslet jag lägger för att komma fram till mina drömmars mål. På så sätt avdramatiserar jag upplevelsen, om den väckt obehag och kan se den som en del av en Gudomlig plan som är skapad för att jag ska få ut det bästa av livet här och nu.

Jag vågar och gillar att resa i mina tidigare liv. De ger mig en inblick i vem jag har varit och vem jag är idag. Vissa minns sina inkarnationer, andra behöver hjälp att minnas. En sak är säker – vi behöver inte vara rädda för att minnas. Ibland får vi också uppleva ett väldigt kärt återseende och de mötena är fantastiska och du vet det när, när du känner starkt inom dig “jag vet vem du är” fastän du aldrig mött personen förut.

Varma kramar
Mira Hilaria

Tarotguiderna – Mira Hilariahttps://tarotguiderna.se/vagledare/mira-hilaria/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *