Hagelrunans fullmåne

Hagelrunan är en kraftfull transformationsruna. Den för oss från en punkt i livet till en annan. Den symboliserar bron mellan världarna, likväl som den symboliserar vår resa på Livets Stig. Vi lämnar det gamla och går in i det nya.

Rådet i oraklet är kort sammanfattat: vad du än gör – håll inte i. Släpp taget och se vad som landar vart och framför allt – vad står kvar efter Hagelrunan kraftfullt har fått verka i ditt varande.

Så, här kommer Hagelrunans fullmånesorakel. Håll i hatten, go vänner, stormen är här och det här har vi att vänta oss det kommande månvarvet där vi också passerar Nödrunans nymåne som verkligen ställer saker och ting på sin spets.

Ingrunan i Muspelheim talar om att det är dags att knyta ihop säcken. Avsluta projekt som inte ger dig mer insikter och helt enkelt är dränerande. Det är dags för en ny början för dig i den här transformationen och det är hjärtats och passionens väg du bör följa. Det är lättare att stå i sin kraft och vara sig själv trogen om man agerar från hjärtat istället för sinnet. Det är hjärtats väg som ger dig välgång och framgång säger Färunan som står i Asgård, som symboliserar kommunikationen med det Gudomliga. Det är av vikt att lyssna till sinnet, men hjärtats väg är det som är avgörande. Det gäller med andra ord att hitta balansen mellan dessa två för att få välgång i den här turbulenta tiden som Hagelrunan står för. Glädjerunan i Vanaheim talar om att det kommer att gå bra. Nya möjligheter dyker upp i utmaningarna du möter, så länge du frigör dig från allt det gamla och gör plats för det nya. Med andra ord, håll inte i. Släpp taget. Kämpa inte emot flödet, så löser sig allting. Här är det viktigt att tillägga att släppa taget är INTE det samma som att ge upp. Släppa taget är att vila i tillit och våga iaktta utvecklingen utan att påverka den. Tålamod, gott folk. Tålamod.

När det gäller våra relationer så ska vi hålla fokus på det som ger oss trygghet. Det är en god idé att se över sina personliga värderingar eftersom de är grunden för det du kommer att bygga i framtiden. Odalrunan i Ljusalvheim säger att det är dina fotspår på Livets Stig som räknas, så våga skapa egna istället för att vandra i andras. I Midgård har vi Nödrunan som tydliggör att det är DITT öde, din väg i livet, som är i fokus. Det som sker i ditt varande är exakt det som behöver ske just nu för att du ska kunna vandra med stadiga steg på Livets Stig. Hagelrunan i Svartalvheim påminner oss ännu en gång om att det är viktigt att släppa taget om det som har varit. Det förflutna ska inte ha någon makt över ditt nu eller din framtid. Gör slut. Försonas med det som smärtar och rikta blicken framåt utan kamp.

I undervärldarna finner vi Dagrunan i Jotunheim som tydligt visar att vi inte ska låta transformationen hindra oss. Vi ska känna tillit och hopp inför det okända, snarare än att vara rädda för det. Allting ordnar sig, solen går alltid upp och en ny gryning väntar oss när det är som mörkast. I Helheim hälsar våra förmödrar att det är en god tid att se över sin kraft. Förvalta den väl, så räcker den. Du skapar framgång genom att vårda dig själv, till både kropp och själ. Din framgång och din kraft mår bäst av att du tar hand om dig själv. Avslutningsvis talar Människorunan i Nifelheim om att du inte behöver vara rädd för den integrationen som är på ingång. En ny DU kommer att se dagens ljus inom kort och du kommer att tydligt se din väg framåt, så snart du accepterat din transformation.

Varma kramar
Mira Hilaria

4 thoughts on “Hagelrunans fullmåne

    1. Visst är det, och nu går vi in i nymånen som domineras av Nödrunan, vindarna vänder och vi går mot himmelsk struktur.
      Varma kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *