Tid för stillhet

Hej, kära du! Du har nog noterat min frånvaro som vägledare på Tarotguiderna och jag kan nu berätta varför…

Jag brukar alltid säga att en terapeut/vägledare som inte lever som hon/han lär är en tom terapeut. Med tom menar jag att engagemanget inte är den som den bör vara när vi möter en människa med livsfrågor eller emotionellt tumult. Jag kom till den punkten där jag kände tomheten krypa närmare och närmare hjärtat och kände att det var dags att ta en paus. Den kloka och förstående chefen som Vivi är, hörde hon vad jag sa och gav mig tid. Tid att landa. Tid att sortera ut vad som är viktigt för mig i mitt varande – det varandet som är och det varandet som ska bli.

Här kommer en kort resumé på vad som har hänt de senaste 19 dagarna i mitt liv, på kurscentret och på Tarotguiderna. För så klart kunde jag inte hålla mig från att logga in när kunder sökte mig via sms eller när kollegor behövde en hjälpande hand.

Det hela startade med att jag numera kan titulera mig med att vara en internationell bästsäljande författare i och med att Eldfödd klättrade upp i topp på inte mindre än ÅTTA listor på Amazon. Den glädjen var enorm och jag kan säga att både sonen och jag hoppade i sängen när den sjätte listettan ramlade in. Några dagar senare betalade jag fakturan för pappas begravning, på hans födelsedag, och något inom krackelerade och jag stannade upp. Tog det där inre samtalet med mig själv och med min andliga mentor på andra sidan, Mother Pinetree och allt i mig sa STANNA UPP. Sagt och gjort, 30 min senare ströks mina pass på Tarotguiderna och jag gav mig in i en egen retreat.

Jag har återgått till att göra det jag slarvat med en längre tid. Det här är några saker jag förändrat praktiskt i mitt liv:
* daglig meditation
* daglig promenad i skogen
* ändrad kost, inget socker och inget som växer under marken, inga kolhydrater
* jag har vårdat mina personliga relationer med ödmjukhet och tacksamhet
* jag har förbättrat mina arbetsrutiner och lagt upp en långsiktig strategi för företagandet
* jag har rensat kartongvis med papper på kontoret, mailboxar
* jag har renoverat gårdsbutiken
* jag har lanserat en ny hemsida och nya onlineutbildningar
* jag har börjat skapa magiska ting igen
* jag har börjat skriva på bok 3 i Mother Pinetrees anda
* jag har också tackat ja till att medverka i den engelska boken Arise (kommer i mars) och i en svensk bok som heter Banbrytare (kommer i maj)

Och vet ni… Jag mår bättre än vad jag gjort på en lång tid. Jag har mer energi och jag känner att jag återigen kan möta mina kunder med 200% engagemang och vara den varmhjärtade vägledaren med en stor dos magi som ni är vana vid. Allt, och jag menar ALLT i livet är fyllt med klara, vackra färger, hopp, glädje och passion. Min flock mår bra och mina älskade hundar har fått en matte som tar sig tid att stimulera och träna dem. Vi har börjat fullt ut tillämpa alla de fantastiska tips och trix vi lär ut till våra blivande Djurambassadörer.

Jag kan med andra ord med stolthet säga att jag verkligen lever min dröm och vandrar den vägen jag lär ut. Steg för steg. Andetag för andetag. Jag känner i hela kroppen att det kommer att bli en fantastisk, om än annorlunda säsong i år. Vi startar upp utbildningar på kurscentret i påsk och avslutar med Andarna Afton i november.

Just nu, ikväll, har jag haft ett långt samtal med Mother Pinetree och hon förmedlar starkt att det är nu vi alla behöver fullt ut lyssna till våra hjärtan. Göra det vi behöver istället för det vi måste. Det är en god tid att växa genom att utmana sig själv till att göra saker som vi kan vara rädda för. Rädsla är en urusel herre, dock kan vi lära oss mycket av våra rädslor. De, som alla andra känslor orienterar oss i livet så att våra steg på Livets Stig blir stadiga.

Jag var rädd för att pausa, men vinsten i att göra det har gett resultat. Vad du än är rädd för, kan du övervinna. Jag finns ett samtal bort för att hjälpa dig och inspirera dig vidare på Livets Stig på måndagar 9-13 samt fredag och lördag jämna veckor 22-01 på Tarotguiderna. Övrig tid sms Mira-Hilaria till 71440 så loggar jag in så fort jag kan.

Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *