Fullmånesorakel i Hästrunans kraft

Hoppla, pålle! Hoppla!
Det är lite så det är just nu. Livet far fram med en rasande fart och det handlar om att styra rätt, vilket inte alltid är lätt. Men, vågar du upp i galopp och styr upp enligt din egen inre kompass, så ska du se att möjligheterna står på rad och utmaningarna blir färre.

Vi går in i en tid där saker och ting tycks avlösa varandra. Det som gäller idag, kanske inte alls gäller imorgon. Det handlar inte om att folk är opålitliga, det handlar om att energierna ökar i hastighet och vi står närmare oss själva än vad vi gjort tidigare. Vi känner en annan närhet till våra behov och vågar tack vara Björkrunan i nymånen för ett par veckor sen faktiskt sätta våra behov först. Det är inte en god tid att vara lättkränkt eller tycka att folk är själviska. Det skapar obalanser i väven som är helt onödiga. Ta hand om dig, ta ansvar för ditt och låt de du möter vandra i sin hastighet på Livets Stig.

Vi får en god fingervisning gällande våra insikter. Solrunan talar om att du behöver energi och att du behöver TRO på dig själv och dina drömmar. Den talar också om att det är dags att driva dina visioner framåt. Manifestera, peta och påta, så att du verkligen visar dig själv och andra att du är på väg någonstans. Asarunan talar om att det är otroligt viktigt att kommunicera – berätta vad du vill och vart du är på väg. Engagera genom att dela med dig av den visdomen du bär inom dig. Det är också en god tid att ta in information, att studera och förbereda t ex utbildningar eller annat du vill ut med. Björkrunan talar om att genom att engagera dig och ge näring till dig själv och det du bär inom dig, kommer fantastiska saker att växa fram. Därför är det viktigt att du gör det du mår bra av. Så ofta du kan.

Hur vi förhåller oss till varandra pratar Klipprunan om och den säger helt enkelt No Bullshit! i sin felvända position. Så fort du möter osanning eller får en känsla av att saker och ting inte är som de påstås vara. Tacka för dig och gå vidare. Det är en god tid för dig att växa, och du växer inte i osanning. I ditt eget lilla kosmos hittar vi Tyrrunan som säger att du ska stå starkt i dig själv, i din sanning och att det är bra att du praktiserar din visdom. Genom att du praktiserar din visdom blir din energi kompakt och det blir tydligare för andra var du står, vad du förmedlar och vart du ska. Odalrunan talar om att ALLT du har gått igenom är en del av det stora kretsloppet. Det förflutna har ingen makt över dig, men det har gett dig insikter, visdom och erfarenhet. Använd det. Vila i det och se helt enkelt till att inte upprepa samma misstag som du tidigare har gjort.

Det ser relativt lätt ut att vistas i det undermedvetna kommande månvarvet. I sin enkelhet säger Isrunan att allt håller på att stabiliseras till sin himmelska struktur. Väntan är över och vi kan snart se klarare på helheten. Här viskar våra förmödrar också om att det är i Vattenrunans kraft vi ska vila när. Vi ska flyta med strömmen snarare än att simma mot den. Lyssna till din intuition, lyssna till dina drömmar och låt Livets Flod föra dig vidare till dina drömmars mål. Avslutningsvis behöver vi skaka av oss stagnation och rädsla och blicka framåt. Gå framåt, framför allt. Ingenting förändras om vi inte aktivt fattar ett beslut om ATT förändra. Dagrunan är tydlig med att det är dags att vakna upp ur slumret och fullborda transformationen. Brytpunkten är här.

Varma kramar
Mira Hilaria

OBS! Nya arbetstider för mig som vägledare på Tarotguiderna!
Måndagar 9-13 och fredag + lördag jämna veckor 22-01.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *