Nymånen i Ingrunans kraft och bokrelease på det!

Ingrunan varslar om fruktbarhet, rikedom, nyheter och att planer går i lås. Så vad du än har ruvat på är det dags att slå ut vingarna och glida på Ing-runans vindar.

Det jag hör idag i vinden som viner runt knutarna är att vi ska släppa rädsla, vi ska sträva framåt och följa det ropet vi hör i själen. Sinnet har fått tala länge och det är tid att börja uppleva och leva. Ingrunan talar om just den blomstringen vi står inför. Så, våga helt enkelt damma av dina drömmar och börja manifestera dem. Steg för steg. Andetag för andetag.

Idag har LUFTBURNA release som e-bok på amazon och jag kan säga att vindbyarna där ute är inget i jämförelse med energierna i huset just nu. Det plingar överallt och läsarnas reaktioner på mitt kapitel OKWAMANJE får mig att gråta av lycka, hoppa av lycka och rent allmänt bete mig som en vilding yr av glädje.

Luftburna klättrade upp på #1 på inte mindre än SJU bästsäljarlistor på Amazon!

Jag har i nästan alla intervjuer kring boken berättat att jag trodde att det var den bästsäljande statusen som skulle ge kicken, men att jag hade fel. Det är läsarnas reaktioner och reflektioner som skapar den obeskrivliga känslan i mig. Den är helt amazing och går bortom ord.

Så här skrev en läsare till mig bara en timme efter e-boken släpptes:

“Ååh är alldeles uppfylld av det du skrivit i boken. En så helt underbar bekräftelse på det som jag längtat så ska finnas. Att uppleva, vara i. Nära mig. Waow hela min meditation som jag nu precis gjort var uppfylld av detta. Egentligen kanske mer en ceremoni än en gängse meditation. Men det var/är så mkt värme som strömmar från dina ord, det värmer och upprör samtidigt. Waow ska jag leva på hela dagen – och mer därtill hoppas jag.”

Samma känsla infinner sig i mig när jag sänt live på tarotguiderna.se. Jag har fått jättemycket feedback på hur min trumma berör, öppnar upp och läker sår som vissa till och med glömt bort att de hade. Det är just DE HÄR reaktionerna som ger mig luft under mina vingar och kraft att dag ut och dag in fortsätta följa mitt kall.

Jag önskar att jag med ord kunde beskriva den tacksamheten jag känner och den kraften era upplevelser ger mig.

Tack kära Du – för att Du är Du och ingen annan!

Nu fortsätter mitt arbete med att skapa utbildningar som inte bara lär dig att läka andra, utan även dig själv. Det är tid för läkning nu. Det är tid att samarbeta och bygga tillsammans. Du kan läsa mer om mina utbildningar genom att klicka här!

Varma kramar

Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *