Magiska samtal på min första dag “tillbaka”

Jag har inget mer magiskt att skriva idag än att jag har fått njuta av ett hjärtligt välkomnande av Tarotguidernas underbara kunder!

Så fina och hjärtliga samtal och en hel del skratt. Men, det känns bra att min “semester” på 18 månader är över. Och det har hänt så mycket i mitt liv, så här kommer Sothäxans summering:

* Jag har köpt en fastighet, så kursgården ser helt annorlunda ut. Det rustika och gemytliga är kvar, men nu är allt under samma tak, så vi slipper dels springet mellan olika byggnader, men också arbetet med att ta hand om en stor gård. Vi är fortfarande i Avesta, Dalarna, men nu i Jularbo och därmed också lite mer centralt än urskogen.

* Jag jobbar på min tredje bok Vibrationens Helande Kraft som kommer till våren 2023 och en ny upplaga av Andedjuren Talar, som nästan sålt slut på första upplagan.

* Jag har äntligen hunnit börja bygga online forumet för de utbildningar som vi erbjuder 100% online.

* Jag har skrivit en rad krönikor och artiklar i tidningen Inspire under året.

* Jag har blivit internationell bästsäljande författare, flera gånger om faktiskt genom att ha varit med i en rad antologier utgivna av Unfuck Publishing och Publishing House of Sovereignty.

Nu blev det här blogginlägget väldigt kort, men det är gott att vara tillbaka och mer magi utlovas redan till helgen då ett nytt blogginlägg kommer upp. Nu ska jag fokusera på lördagens adventsmingel i huset och se till att julpynta ordentligt.


Imorgon onsdag kl 14-16 är jag inloggad igen!

Varma kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *